TAJNI RECEPT SA TIBETA: Dva sastojka za zdravlje srca i krvnih žila



Pretpostavlja se da je receprt za ovaj napitak zapisan prije više od 2000 godina, a služi za postupno čišćenje krvnih žila od masnih naslaga te prevenciju srčanog i moždanog udara.




Također sprečava nastanak tumora, poboljšava vid i pomlađuje organizam.

Sastojci:

  • 1 kg organski uzgojenog limuna
  • 300 grama češnjaka
Priprema: Sameljite limun (zajedno s korom) i češnjak. Smjesu stavite u 1,5 l kipuće vode i u poklopljenoj posudi kuhajte na laganoj vatri točno 15 minuta. Ohlađeni pripravak naspite u staklenku i zatvorite je poklopcem. Pripravak uzimajte natašte, u razdoblju od 25 dana, po pola decilitra na dan. Nakon toga napravite pauzu od 10 dana, a onda ponoviti postupak. Nakon toga prestati sa upotrebom lijeka. Strogo se pridržavati dnevne doze lijeka i pauze od 10 dana između dvije kure. Nakon izliječenja ne treba uzimati lijek, nego samo ako dođe do pogoršanja zdravstvenog stanja. Zdrave osobe koje se odluče uzimati lijek radi poboljšanja općeg stanja organizma, trebaju primenjuju samo jednu do dvije kure godišnje, dakle dva puta po 25 dana u razmaku od 6 mjeseci.
TAJNI RECEPT SA TIBETA: Dva sastojka za zdravlje srca i krvnih žila TAJNI RECEPT SA TIBETA: Dva sastojka za zdravlje srca i krvnih žila Reviewed by abab on 04:10 Rating: 5

Nema komentara